11 C
Sterling Heights
23/02/2024, 0:13
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Artikuj te tjere nga Autori

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
BallinaAktualitetArsovska dhe Jakimovski inspektuan fillimin e punimeve në rrugën “Kalosh Dani” në...

Kryetarja e qytetit të Shkupit Danela Arsovska së bashku me kryetarin e komunës së Karposhit, Stevçe Jakimovski, inspektuan fillimin e punimeve ndërtimore për rindërtimin e rrugës “Kalosh Dani” në komunën e Karposhit.
“Qyteti i Shkupit në periudhën e kaluar ka realizuar një numër të madh të projekteve kapitale të infrastrukturës që mundësojnë lidhje dhe lëvizshmëri më të mirë të qytetarëve, si dhe siguri të shtuar për të gjithë përdoruesit e rrugës. Ekipet e ndërmarrjes publike “Rrugë dhe Rrugica”, të cilat punojnë aktivisht në terren, do të kryejnë punimet ndërtimore në trotuarin e rrugës në një gjatësi totale prej 2000 metrash dhe janë planifikuar shtigje të përshtatshme për biçikleta dhe këmbësorë, duke realizuar kështu një tjetër premtim nga programi “Për Shkupin modern”, për zhvillimin e rrjetit të biçikletave nga vendbanimet periferike deri në zonën qendrore të qytetit.
Në këtë lokacion është i nevojshëm rikonstruksioni i rrjetit dytësor të trafikut, i cili aktualisht është në gjendje shumë të keqe dhe të rrënuar, me gropa të mëdha dhe i pasigurt për përdoruesit e rrugës. Rikonstruksioni i rrugës “Kalosh Dani” është i një rëndësie jetike dhe po realizohet me kërkesë të qytetarëve që lëvizin përditë në këtë rrugë. Rikonstruksioni i kësaj rruge bëhet me bashkëpunim ndërkomunal në mes të Qytetit të Shkupit dhe Komunës së Karposhit, ndërsa punët ndërtimore i kryen ndërmarrja publike “Rrugë dhe Rrugica”. 

Artikujt e fundit

Lajmet e fundit

spot_imgspot_imgspot_img