21 C
Sterling Heights
17/07/2024, 12:24
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Artikuj te tjere nga Autori

Mark Gjonaj: Le të mbajmë familjen Morgan në mendimet dhe lutjet tona

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
BallinaAktualitetMark Gjonaj: Le të mbajmë familjen Morgan në mendimet dhe lutjet tona

Të dashur miq,

Me zemër të përvëluar që ne vajtojmë për vrasjen e familjes Morgan – Ornela, Gabriel dhe Liam – jeta e të cilëve u ndërpre nga duart e dikujt që supozohej t’i mbronte.

Ne duhet të pyesim veten, nëse dikush do të kishte parë ose dëgjuar diçka dhe raportuar atë, a do të ishin akoma me ne sot?

Ju lutemi vizitoni lidhjet e mëposhtme për më shumë informacion mbi burimet e disponueshme për ndihmë dhe si të raportoni:

Linja telefonike për dhunën në familje:
https://www.thehotline.org

Linja e ndihmës SAMHSA:
https://www.samhsa.gov/find-help/national-helpline

Për të gjitha rastet urgjente telefononi 911.

Le ta mbajmë familjen Morgan në mendimet dhe lutjet tona.

Me respekt,
Mark Gjonaj

Artikujt e fundit

Lajmet e fundit

spot_imgspot_imgspot_img