30.6 C
Sterling Heights
18/06/2024, 16:35
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Artikuj te tjere nga Autori

PAS ALI AHMETIT FITIMTARI MË I MADH ËSHTË ARTAN GRUBI

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
BallinaAktualitetPAS ALI AHMETIT FITIMTARI MË I MADH ËSHTË ARTAN GRUBI


Artan Grubi të gjithë e dijnë se është krahu i djathtë i Udhëheqësit të madh të popullit, Atdheut e Kombit Ali Ahmeti!

Artan Grubi, është fitimtari më i madh pas Ali Ahmetit në zgjedhjet e 24 Prillit dhe të 8 Majit 204!

Kundërshtarët politik nuk arritën ta mposhtin as Ali Ahmetin dhe as ta shpartallonin e ta ndanin nga Ali Ahmeti, njërin prej bashkëpunëtorëve më të ngushtë të Tij, më të afërt e më besnik Artan Grubin!

Artan Grubi është fitimtari më i madh pas Ali Ahmetit i këtyre zgjedhjeve, sepse kundërshtarët e Tij politik, nuk arritën ta mundnin Kryetarin e Tij, Ali Ahmetin, e që padiskutim se do ta fajsonin për debakël pastaj Artanin!

Në rast se do të pësonte humbje në zgjedhjet e 24 Prillit dhe të 8 Majit 2024, Ali Ahmeti, BDI dhe Koalicioni Fronti Europian, njëri nga fajtorët kujdestar, pa dyshim se do të ishte Artan Grubi!

Artan Grubi nuk ka humbur, sepse ka fituar Ali Ahmeti!

Aty ku triumfon Ali Ahmeti, pjesë e atij triumfi dhe fitimtar është edhe Artan Grubi!
Prandaj me të drejtë mund të konstatohet, se pas Ali Ahmetit, fitimtari më i madh i këtyre zgjedhjeve është Artan Grubi!

Urime fitorja e Frontit Europian, Miku im i nderuar Artan Grubi!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 9 Maj 2024!

Artikujt e fundit

Lajmet e fundit

spot_imgspot_imgspot_img