21.7 C
Sterling Heights
17/07/2024, 13:16
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Artikuj te tjere nga Autori

ALI AHMETI SHPALLET “QYTETAR NDERI” I TIRANËS

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
BallinaAktualitetALI AHMETI SHPALLET “QYTETAR NDERI” I TIRANËS


Ali Ahmeti emblema e madhe e politikanit integrues e fitimtar, progresiv e demokrat i popullit, Atdheut dhe Kombit, më 2 Maj 2024 Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Më 2 Maj 2024 në Kryeqytetin e Shqipërisë  në Tiranë, Ali Ahmeti, Udhëheqësi i madh popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut, do të shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, politikani patriot, politikani atdhetar kombëtar, politikani që me fanatizëm, ka luftuar e lufton për çdo pëllëmbë të tokës shqiptare, për çdo të drejtë të çdo pjestari të popullit, Atdheut e të Kombit të tij shqiptar!

Askujt më mirë e më shumë, se sikur Ali Ahmetit , që është marrë me çdo gjë të popullit të tij, nuk i shkon Shpallja “ Qytetar Nderi” më 2 Maj 2024, i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Biri i madh, Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton gjithëçka të mirë të popullit, Atdheut e Kombit të Tij, sepse një jetë të tërë, ka qëndruar në nivel e i gatshëm  për  të kryer çdo detyrë në shërbim të çështjes shqiptare, të lirisë dhe të Pavarësisë së Kosovës nga Serbia pushtuese!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, veprimtari i shquar politik kombëtar, më 2 Maj 2024 do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, ish – i burgosuri politik në Kosovë, pas ngjarjëve të të vitit 1981, që ka vuajtur burgun në burgun e Smrekovnicës në Vushtrri, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, ilegali i madh politik kombëtar, më 2 Maj 2024 do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, drejtuesi shumëvjeçar i LPRK-LPK-së, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, themeluesi i UÇK-së, UÇPMB-së dhe UÇK-së në Maqedoninë e Veriut, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës,Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, luftëtari, ushtari e komandanti lavdimadh i çlirimit të Kosovës dhe Viseve të saja nën ish-jugosllavi, nga Serbia pushtuese, më 2 Maj 2024 do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, ish-Anëtari i Shtabit Qendror të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, më 2 Maj 2024  do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, Anëtar i Shtabit të Përgjithshëm të UÇPMB-së, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, Kryekomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së në Maqedoninë e Veriut, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, Përfaqesuesi Politik i UÇK-së në Maqedoninë e Veriut, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut  Ali Ahmeti, themelues dhe Kryetar i BDI-së, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, politikani më i famshëm pas vitit 2000, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, vazhduesi më besnik dhe realizatori i çelikt i ëndrrave të Kryeheroit kombëtar Gjergj Kastriotit Skenderbeut, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, praktikues largpamës i Programit liridashës, luftarak e çlirimtar të Lidhjes Shqiptare të Prizerenit, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, mbajtës i fuqishëm e me duar të hekurta të flamurit kombëtar shqiptar, i cili pas Skënderbeut, për herë të parë u valëvit nga duart e Plakut të Pavarësisë së Shqipërisë, i urti Ismail Qemali, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, realizatori në masën më të madhe të idealeve liridashëse e çlirimtare për tokë e për Atdhe, për popull e për Komb, të aspiruara nga arkitekt e ideolog të mëdhenj si, Abdyl Frashëri e Hasan Prishtina, nga kryeluftëtar dhe strateg ushtarak, liridashës kombëtar si Sylejman Vokshi, Isa Boletini, Luigj Gurakuqi, Idriz Seferi, Bajram Curri,  Azem Bejta e shumë të tjerë, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, emblema e atdhetarit më të përsosur, që me pjesmarrjen dhe ndikimin e Tij direkt, ka shtrirë kudo dorën e Tij të artë organizative dhe mendjen e Tij të mprehtë, të shëndoshë e atdhetare, dhe ka kapur dhe mbajtur fuqishëm çdo fije të çështjes së çlirimit të popullit shqiptar nga Serbia pushtuese, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetar Nderi” i Tiranës,Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Mqedonia e Veriu Ali Ahmeti, shqiptari legjendar i gjeneratës se re të madhe historike, që në takimin me ish – Presidentin e Shqiperisë Rexhep Meidani, pjestar në delegacionin e LPK-UÇK-së, e kishte kënduar këngën e famshme folklorike ushtarake “…po pyet bota për Shqipërinë, sa të madhe e ka ushtrinë…”, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qyetari Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

E kemi thënë edhe në raste të tjera se, Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekorata e nderime të mëdha e të ndryshme!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekoratën dhe nderimin Gjergj Kastrioti Skenderbeu të Kuvendit të Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekoratën dhe nderimin Gjergj Kastrioti Skënderbeu të Kuvendit të Kosovës!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekoratën dhe nderimin Lidhja Shqiptare e Prizerenit!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekoratën dhe nderimin e Pavaresisë së Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekortaën dhe nderimin e Pavarësisë së Kosovës!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekoratën dhe nderimin e Ushtrisë së Shtetit të Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekoratën dhe nderimin e Ushtrisë së Shtetit Kosovës!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekoratën dhe nderimin e Shtetit të Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton dekoratën dhe nderimin e Shtetit të Kosovës!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, meriton tituj të pafund nderimi e respekti nga çdo institucion prestigjioz të Shqiperisë, Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Luginës së Preshevës dhe të gjitha pjesëve të tjera shqiptare dhe në diasporë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut  Ali Ahmeti, shoku e bashkeveprimtari i dhjetra,  qindra e mijëra aktivistëve, veprimtarëve, atdhetarëve, patriotëve, ish-të burgosurve politik, politikanëve ilegal atdhetar dhe i një kontigjenti të pafund të erupsionit zingjiror që shpërthente dhe rrjedhëte si llavë vullkani në shërbim të çështjes kombëtare e  të përgaditjes  së luftës për çlirim të Kosovës  nga Serbia pushtuese, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut , shqiptari i madh e i devotshëm Ali Ahmeti, i cili deklarohet kudo e me mburrje se Udhëqës të Tij ka pasur Adem Demaçin, Jusuf Gervallën, Kadri Zeken, Rexhep Malajn, Nuhi Berishën, Hydajet Hysenin e Mehmet Hajrizin, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Pas burgosjeve të udhëheqjes së lartë ilegale të ngjarjeve të mëdha të pranverës së kuqe të vitit 1981, Udhëheqësi i madh popullit shqiptar Ali Ahmeti, që zëvendësoi me madhështi e profesionalizëm Sekretarin Organizativ, ilegalin e madh me megafon Hydajet Hysenin, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, i cili ishte dirigjenti organizativ fantastik i luftës ilegale patriotike për liri dhe pavarësi të Kosovës nga Serbia pushtuese!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, dhe më këtë dëshmohet se në organizmin politik-ilegal, faktet dëshmojnë se ishte më i famshmi dhe mbuloi çdo pore e çdo fushë të veprimit organizativ politik kombëtar në Kosovë dhe Vise!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, shoku e bashkëveprimtari i Udhëheqësit të madh e të lavdishëm, Komandantit  e Gjeneralit legjendar të UÇK-së, Heroit të Kombit Fehmi Lladrovci, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, shoku e bashkëveprimtari i Udhëheqësve të mëdhenj të Komitetit Drejtues të LPRK-së, të zgjedhur në Divjakë të Berishës, Heronjëve të Kombit Fadil Vata dhe Afrim Zhitia, më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë!

Për Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar Ali Ahmeti, i cili më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë dhe për Heroin e Kombit Gjeneral Fehmi Lladrovcin, ka shkruar artikuj të shumtë e libra të veçantë, ish-Kryetari i LPK-së i kohës së luftës finale të UÇK-së, i mirënjohuri, atdhetari i madh dhe politikani patriot, luftëtari e shkrimtari i shquar nga Shkodra, Bedri Zenel Islami, i cili padyshim se me Shpalljen “Qytetar Nderi” i Kryeqytetit të Shqipërisë Tiranës, do të ndjehet edhe Ai i nderuar me këtë eveniment të madh, si njëri prej shokëve dhe bashkpunëtorëve më të ngushtë të Ali Ahmetit!

Më 2 Maj 2024, do të Shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, integristi i famshëm, jo vetëm i popullit shqiptar në Maqedoninë e Veriut, por i të gjithë popullit shqiptar në Ballkan dhe në tërë diasporën shqiptare kudo që ajo jeton nëpër botë!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë i Udhëheqësit të madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmeti, i gëzon pafundësisht të gjithë atdhetarët dhe patriotët shqiptar pa përjashtim, të të gjitha gjeneratave dhe të të gjitha moshave!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, i Udhëheqësit të madh popullit shqiptar Ali Ahmeti, nderon gjakun e derdhur për liri, nderon të gjithë Heronjtë dhe Dëshmorët e Kombit, nderon luftëtarët dhe të plagosurit e lirisë, nderon familjet e të rënëve për liri, nderon invalidët dhe veteranët e të të gjitha Ushtrive Çliimtare në Kosovë, në Luginë të Preshevës dhe në Maqedoni të Veriut!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, i Udhëheqësit të madh popullit shqiptar Ali Ahmeti, ashtu sikur e kemi thënë edhe në raste të tjera, nderon katërshën(4) e madhe themeluese dhe pagëzuese të UÇK-së, më 17 Nëntor 1994 në Arau të Zvicrrës, pra nderon Kryetarin historik të Degës Jashtë Vendit të LPK-së Prof. Fazli Veliun, Sekretarin e Përgjithshëm të LPK-së Emrush Xhemajlin, Anëtarët e Kryesisë Xhavit Halitin dhe  Gafur Elshanin!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, Udhëheqësit të madh të popullit shqiptar Ali Ahmeti, nderon Plakun e madh të Drenicës Kreshnike, Mësuesin e Popullit,Heroin e Kombit Bacën Shaban Jashari me djemt e Tij, Gjeneralët e Komandantët legjendar të UÇK-së Hamëz e Adem Jashari dhe tërë familjen lavdimadhe Jashari të Prekazit heroik!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, i Udhëheqësit të madh të popullit shqiptar Ali Ahmeti, nderon Plakun e madh të Dukagjinit të pamposhtur, Babain e shokëve e bashkëluftëtarëve të Tij, Heroin e Kombit Hilmi Haradinaj me Gjeneralët e komandantët emblematik të luftës për liri e çlirim, Heronjëve të Kombit Luan e Shkelzen Haradinaj dhe tërë familja lavdimadhe Haradinaj e Gllogjanit heroik!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, i Udhëheqësit të madh të popullit shqiptar Ali Ahmeti, nderon luftën heroike dhe titanike të çdo ushtari e të çdo ushtaraku, të çdo togu, të çdo skuadre, të çdo brigade e të çdo Zone të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të UÇPMB-së e të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, i Udhëheqësit të madh të popullit shqiptar Ali Ahmeti, nderon katërcipërisht të gjitha marrveshjet ndërkombëtare, ngjarjt dhe evenimentet e mëdha me karakter ndërkombëtar si Marrveshja e Ohrit, Marrveshja e Prespës, Hyrjen e në NATO dhe shumë kontribute të mëdha e vendimtare në stabilitetin e Maqedonisë së Veriut!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, i Udhëheqësit të madh të popullit shqiptar Ali Ahmeti, nderon partneritetin e përhershëm të Maqedonisë së Veriut me aleatin e mikun e madh të popullit, Atdheut e të Kombit shqiptar,  Shtetet e Bashkuara të Amerikës!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, i Udhëheqësit të madh të popullit shqiptar Ali Ahmeti, është eveniment i madh historik, të cilin memoria kombëtare do ta vendosë medalje nderi në ballin dhe gjoksin e Atdheut, aty ku zënë vendin solemn dekoratat dhe mirënjohjet e mëdha e të lavdishme të të mëdhenjëve truallit të Arbërit!

Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Shqipërisë, i Udhëheqësit të madh të popullit shqiptar Ali Ahmeti, nderon heroizmin dhe faqet e lavdishme të historisë së popullit tonë ndër shekuj!

Tirana, Kryeqyteti i Nënë Shqipërisë, është e nderuar dhe e meriton ta ketë “Qytetar Nderi” të saj,  Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmetin, sepse prej vitit 1981, pra prej atëherë kur shpërtheu vullkani i atij viti të pashembullt historik për shqiptraët, që nga ajo kohë,  roli i Abaz Gjukës, ishte  jo vetëm rol vendimtar, por kontributi i Tij  për Kosovën e për çështjen shqiptare ka qenë vazhdimisht e gjithmonë në rritje, i gjithanshëm e katërciperisht progresiv e integrues!

Tirana, Kryeqyteti i Nënë Shqipërisë, është e nderuar dhe e meriton ta ketë “Qytetar Nderi” të saj,  Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmetin,  njërin ndër drejtuesit e LPK-së, njërin ndër themeluesit e UÇK-së, UÇPMB-së dhe të  UÇK-së në Maqedoni të Veriut, që i tregoi gjithë botës, se  populli shqiptar në Maqedoni të Veriut, ka zot!

Tirana, Kryeqyteti i Nënë Shqipërisë, është e nderuar dhe meriton ta ketë “Qytetar Nderi” të saj, Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmetin, ngase te Ali Ahmeti, te kjo krijesë e famshme, qëndron një thesar i madh i Atdheut e Kombit, i cili shtetin e ka para pushtetit personal politik dhe partiak, epërsi këto që Kombit të Tij ia rritë nderin dhe famën për çdo ditë, që në Maqedoninë e Veriut tokën e Atdheut të të parëve të tij e ruan si sytë e ballit!

Tirana, Kryeqyteti i Nënë Shqipërisë, është e nderuar dhe e meriton ta ketë “Qytetar Nderi” të saj,  Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmetin, sepse duhet të dihet përgjithmonë se shqiptarët janë me fat, ashtu sikur e kemi thënë edhe shumë herë më parë, se në ballë të udhëheqjes se tyre e kanë njërin prej Udhëheqësve më të mëdhenj të popullit shqiptar, personalitetin e shquar të kombit, i cili në momentet vendimtare din të ofrojë stabilitet e të krijojë unitet politik, ashtu sikur ka porositur e sikur ka udhëzuar Kryetrimi e strategu legjendar Gjergj Kastrioti Skenderbeu!

Tirana, Kryeqyteti i Nënë Shqipërisë, është e nderuar dhe e meriton ta ketë “Qytetar Nderi” të saj,  Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmetin, i cili në tërë jetën e Tij, që pa as më të voglin dyshim, është jetë e madhe dhe e jashtëzakonshme prej luftëtari shqiptar, luftën për lirinë, për çlirimin dhe për pavarësinë e Kosovës e ka pasur në plan të parë!

Tirana, Kryeqyteti i Nënë Shqipërisë, është e nderuar dhe e meriton ta ketë “Qytetar Nderi” të saj,  Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmetin, sepse Ali Ahmeti tërë jeten e Tij, pa asnjë mëdyshje e pa asnjë kalkulim personal, e nxorri në ankand nacionl të çështjes shqiptare në përgjithësi, por edhe të Kosovës e viseve të saja në veçanti dhe tash jo vetëm qeverisë me suksese të mëdha e të arritura vendimtare në Maqedoninë e Veriut, por me fuqinë e madhe të personalitetit të Tij, është vënë në shërbim të stabilitetit në rajon dhe më gjerë!

Tirana, Kryeqyteti i Nënë Shqipërisë, është e nderuar dhe e meriton ta ketë “Qytetar Nderi” të saj,  Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmetin, i cili si njëri nga bijtë më të mëdhenj të popullit, të Atdheut e të Kombit, sikur edhe asnjë tjetër rast  i vetem në histori, nga pjestarët e thjeshtë e deri te ata me merita të mëdha e kolosale, është i vetmi aktorë e i vetmi faktorë prej personaliteti shqiptar që jo vetëm mori pjesë në  themelimin e tri ushtrive çlrimtare në Kosovë, në Luginë të Preshevës dhe në Maqedoni të Veriut, por në tërë këtë trekëndësh historik shqiptar në ish-jugosllavi, jo vetëm i themeloi por edhe i drejtoi e komandoi me TO!

Tirana, Kryeqyteti i Nënë Shqipërisë, është e nderuar dhe e meriton ta ketë “Qytetar Nderi” të saj,  Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmetin, sepse është mëkat prej Zotit po edhe  prej popullit, është mëkat edhe ndaj Atdheut e është mëkat edhe ndaj Kombit, që ky bir i madh i Kombit, të mos përkrahet e të mos mbështetet fuqishëm nga të gjithë shqiptarët në rrugën e Tij të shtrenjtë e të shenjtë kombëtare, atë të realizimit të ëndrrave shekullore të të parëve tanë, të Rilindasve e të qindra dhe mijëra patriotëve, që i kanë mbyllur sytë dhe kanë shkuar në atë botë me merakun e madh se si do të jetë e ardhmja, se si do të drejtojnë e si do të udhëheqin shqiptarët e ardhshëm!

Tirana, Kryeqyteti i Nënë Shqipërisë, është e nderuar dhe e meriton ta ketë “Qytetar Nderi” të saj,  Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar nga Maqedonia e Veriut Ali Ahmetin, sepse koha dëshmoi katërcipërisht se: Ali Ahmeti është populli shqiptar!
Se Ali Ahmeti është Atdheu!
Se Ali Ahmeti është Kombi!
Koha dëshmoi se te këto Ali Ahmeti merr fuqi, se mëson të kaluarën e lavdishme  dhe e nderon me fuqi e me kompetencë para botës!

Urime Shpallja më 2 Maj 2024 “Qytetar Nderi” i Tiranës, Kryeqytetit të Nënë Shqipërisë, ilegali i madh i luftës ilegale të popullit shqiptar Abaz Gjuka!

Urime titullin “Qytetar Nderi” i Tiranës, i madhi i të mëdhenjëve të popullit, Atdheut dhe Kombit!

Urime shoku, urime bashkëveprimtari, urime bashkëluftëtari e miku ynë i madh, urime Udhëheqësi i lavdishëm i popullit shqiptar Ali Ahmeti!

Gëzuar🇦🇱🥂

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, më 28 Prill 2024!

Artikujt e fundit

Lajmet e fundit

spot_imgspot_imgspot_img