0.6 C
Sterling Heights
29/11/2023, 22:10
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Artikuj te tjere nga Autori

POLICIA KOSOVARE PORTA KRUCIALE E CILA PENGONË TERRORIZMIN NË EVROPË

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
BallinaAktualitetPOLICIA KOSOVARE PORTA KRUCIALE E CILA PENGONË TERRORIZMIN NË EVROPË

Taxhudin Hamidi-Tetovë

Deshira Kosovare per liri dhe dëshira serbe për terorizëm një kontradiktë shelullore.
Dallimi mes dëshirës për liri dhe dëshirës për
terorizëm ,po dallonë covilizimin nga paganizmi.
Në Banjsko te Leposaviçit patrolla e rregulltë e policisë së Kosovës u përballë me grupet terroriste serbe.
Më shumë se apsurd jepen sondazha dhe analiza botrore se serbë akoma nuk kanë normalizuar dëshirat çetnike dhe terroriste ndaj fqinjëve të saj.
Në rastin konkret të vrasjes së polisit dhe heroit kosovar Arif Bonjaku në krye të shërbimit dhe detyrës i sulmuar në pritë nga serbë me dëshira terroriste dhe ambijent krimi e mentalitet monsrume serbe dhe pagan.
Polisët Kosovarë që sigurojnë jetën e qytetarëve ne Veri të Kosovës më mirë se në Serbi po sulmohen nga horda serbe,po sulmohen nga krimi dhe terrori serb i cili më një shekull që destabilizonë dhe prishë ekuilibrin e politikave paqësore në rajonë.
Shteti Kosovarë sot po tregonë zemrën,mendjen ,arsyen,mençurinë dhe dashurinë dhe përgaditjen e sigurisë jo vetëm në kosovë por për tërë rajonin.
Kosova meritonë përkrahjen ndërkombëtare dhe diplomatike.
Respekt për policinë e Kosovës.
Kosova po i tregonë botës se sa është e shtrenjtë ruajtja e rendit dhe sigurisë.
Kosova është sot porta keyesore e cila mbronë evropën nga terrorizmi krimi dhe mendësia çetnike.

Artikujt e fundit

Lajmet e fundit

spot_imgspot_imgspot_img